TAKEAWAY

Geen zin om te koken, maar verlang je naar de beleving die je van jouw favoriete restaurant gewend bent? Speciaal voor alle thuisblijvers bieden wij ‘TIWYA at home’ aan.

Om de geur- en klanksensaties zoals je die van TIWYA gewend bent te ervaren, ontvang je van ons de middelen om jouw woonkamer TIWYA proof te maken. In iedere box zitten wierookstokjes en een QR-code naar een speciaal gecreëerde playlist zodat je tijdens het diner optimaal kan genieten van ‘TIWYA at home.’

Dus heb je iets te vieren met jouw partner of familie, een luie vrijdagavond voor de boeg of gewoonweg zin in een borrel? Kies één van de speciaal samengestelde TIWYA takeaway pakketen en maak jouw bestelling compleet met jouw favoriete wijn of bubbels.

Gebruik de ‘BESTELLEN’ knop rechtsonder om het takeaway menu in te zien en direct te bestellen.

THUIS VOOR DE BUIS €19,50

De ‘Thuis voor de buis’ is te bestellen vanaf één persoon en is ook als vega(n) beschikbaar. Het pakket bestaat uit 4 verschillende gerechten en staat gelijk aan een volwaardig 2-gangen diner met dessert. Plof neer op de bank met jouw lievelingsfilm en laat alle stres van je afglijden terwijl je van dit pakket geniet.

TIWYA BORREL & BITES €24,50

De ‘TIWYA borrel & bites’ is ideaal voor twee personen. Het pakket bestaat uit een combinatie van warme en koude bites. Helaas is een borrel in de horeca momenteel niet mogelijk en daarom bieden wij jou thuis het ultieme borrelmoment aan. In het pakket vind je een flesje Belvedere en Loopuyt om direct te mixen en daarmee jouw borrelmoment te creëren.

Menu
KERUPUK – Garnalen crackers
EMPING (vegan) – Belindjonoten crackers
PANGSIT GORENG – Gefrituurde garnalen wonton
LUMPIA 2 STUK (vegan) – Verse groenten & assem manissaus
LEMPER AYAM 2 STUK – Kleefrijstrolletjes, gekruide kip & kokos
RENDANG KROKETJES 2 STUK – Zacht gegaard kruidig rundvlees & limoen kunyit dip
AYAM GORENG 4 STUKS – Krokant gebakken kippenpootjes
SATEH AYAM 2 STUKS – Malse kip & pindasaus
RISOLLES 2 STUK – Pasteitje met gekruid gehakt
SAMBAL – Vers gemaakte sambal

€27,50

TIWYA CELEBRATIONS €27,50

De ‘TIWYA celebrations’ is te bestellen vanaf één persoon en is ook als vega(n) optie beschikbaar. Het pakket bestaat uit verschillende bites, 4 verschillende gerechten en staat gelijk aan een volwaardig 3-gangen diner met dessert. Met dit pakket maak jij je eigen feestje thuis! Geniet van de TIWYA tunes en bites gepaard met een heerlijk glas wijn.

ROMANTIEK IS SJIEK €29,50

De ‘Romantiek is sjiek’ is te bestellen vanaf twee personen (vega). Het pakket bestaat uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Een glas champagne om te proosten mag uiteraard niet ontbreken. Met dit pakket haal je de romantiek in huis en creëer je bij kaarslicht de ultieme TIWYA smaak- en geursensatie.

FLAVOURS OF TIWYA €35 p.p.

De ‘Flavours of TIWYA’ takeaway is te bestellen vanaf twee personen en is ook als vega(n) optie beschikbaar. Het pakket bestaat uit 14 verschillende gerechten en staat gelijk aan een volwaardig 3-gangen diner met dessert. Dit pakket is een aanrader wanneer je niet kan kiezen en de verschillende smaken die TIWYA te bieden heeft, wil proeven. Ideaal om het volledige restaurant gevoel thuis te creëren, uiteraard met een heerlijk glas wijn.