De lichten dimmen, de muziek valt stil, een spot staat op de enorme gong gericht. Twee flinke slagen op de gong…

Eenmaal ondergedompeld in de Aziatische sferen neemt TIWYA je rond 23:00 mee de dansvloer op. Het restaurant wordt getransformeerd tot een nachtclub van internationale allure. De medewerkers kleden zich om naar ‘club style’ en luiden de nacht in met hun entertainment en energie.

De muziek knalt aan en door de speakers klinkt het eigen, speciaal gecomponeerde TIWYA nummer: ‘Live Life’. De nacht kan beginnen. Tijd voor de volgende beleving.

Terwijl de klanken van de resident DJ’s de ruimte vullen en de ene gast zich aan een dansje op de dansvloer waagt, geniet de ander aan de bar van verfijnde cocktails van onze professionele bartenders. Uiteraard bereid met Aziatische twist.

Huisregels > 

In TIWYA Club gaat het om genieten, beleven én ontmoeten.

TIWYA is zo ingericht dat er bijna niets weggehaald of verbouwd hoeft te worden om de transformatie van restaurant naar club te maken. De avond gaat naadloos over in de nacht en wordt jouw reis en beleving nooit onnodig onderbroken.

De club is gericht op dames en heren vanaf 21 jaar en we richten ons op een gemengde doelgroep van jonge mensen en de dining doelgroep die hun reis niet vroegtijdig wil beëindigen. Als vanzelfsprekend ben je ook welkom als je jonger bent voor het diner.