INDONESISCHE KEUKEN MET EEN MODERNE TWIST

De keuken staat onder leiding van ervaren chefs die een koffer vol authentieke Indonesische familierecepten meebrengen uit eigenland. Daarnaast bied de samenwerking met CUCU  ons recepten die groeiden van generatie op generatie. En nu, na zeker 100 jaar, bereiken ze bij TIWYA hun hoogste niveau. De chefs brengen verse seizoensgebonden ingrediënten en sensationele specerijen samen tot een kleurrijk menu vol bijzondere smaken. Van verrukkelijke vega(n) gerechten tot dagverse vis of vlees – met het shared dining concept kiest ieder zijn eigen smaak. En om het gevoel compleet te maken combineert ieder gerecht perfect met een van de exotische (virgin) cocktails.

Door het toevoegen van een modern twist aan de gerechten wordt de Indonesische keuken bij TIWYA naar een hoger niveau getild. Het presenteren van de gerechten op een moderne en eigentijdse manier zorgt voor een optimale beleving en daarmee krijgen de gerechten de aandacht die zij verdienen.

EEN TOTAAL BELEVING VAN ALLE ZINTUIGEN

TIWYA gaat voor de totaalbeleving en het prikkelen van álle zintuigen. Om 18.00 start de DJ met het verder kleuren van de avond door middel van de muziek die past bij de bijzondere gerechten. Het eten staat niet op zichzelf maar vormt een geheel met de dranken, muziek en de gehele ambiance. Deze verschillende elementen versterken elkaar en dit leidt tot een ware sensatie voor de zintuigen.

De keuken van TIWYA is tot 22:00 open. Een late reservering is daarom geen probleem.

THIS IS WHAT YOU ARE!