MASSAGE

Bij het unieke concept van TIWYA in Hilton, het 5-sterrenhotel van Rotterdam, is het nu ook mogelijk om een massage te boeken. De specialisten van QoQo Massage Clinics Barendrecht combineren traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Kom tot rust…
De ervaring begint al als u onze luxe massagekamer binnenstapt. Door de unieke sfeer, ontspannende geur en onze gastvrijheid komt u meteen tot rust. Dankzij onze professionele en effectieve massagetechnieken stapt u als een herboren mens weer naar buiten.

Afspraak maken?
Bij de online reservering van uw TIWYA belevenis kiest uw voor hotelovernachting + Massage. De PA zal na de resevering contact met uw opnemen om de mogelijkheden het tijdstip van de massage en het diner af te stemmen. De betaling van de massage zal per pin bij de masseuse plaatsvinden.

U heeft de keuze uit de volgende 2 massages:

Duo Relax Massage

Kom compleet tot rust door verfijnde massage kunsten die je lichaam en geest laten ontspannen. Een Relax Massage neemt uw spanning en vermoeidheid weg en brengt daar ontspanning en nieuwe energie voor in de plaats, waardoor u zich vitaler en energieker voelt. Bij de Relax Massage worden de zones nek, schouders, rug, benen (voor- en achterkant) en armen gemasseerd met een lichte tot gemiddelde druk. De prijs is €120,00 voor 2 personen (60 minuten).

Duo Nek Schouder Rug Massage

Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden. Een Nek Schouder Rug Massage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bij de Nek Schouder Rug Massage worden de zones nek, schouders, rug gemasseerd met een gemiddelde tot harde druk. De prijs is €130,00 voor 2 personen (60 minuten).